Ose mea e tatau ona e iloa e uiga i le alavai

tala fou (1)

I taimi o timuga mamafa i le taumafanafana na teʻa nei, pe na oʻo i le taulaga le tafe ma lologa?Pe e le faigofie ea ia te oe ona e faimalaga pe a uma le timu mamafa?

O le fa'a'a'ele'ele o le vai e mafai ona fa'aleagaina ai le fausaga o lou fale ma fa'atupu ai se tulaga lamatia o le saogalemu i nofoaga e feoa'i feoa'i e pei o auala ta'avale ma ala savali.

O le alavai alavai ose fofo sili lea mo nei faafitauli masani.O le fa'atulagaina lelei o alavai o le a taofia ai le timu ma isi tafega mai le fa'aleagaina o lou fale.

O le a le Channel Drain?
Alavai (lea e ta'ua o alavai) o se alavai laina lea e tafe ai le vai i lalo o le eleele.Na te aoina ma faʻasalalau le tafe i luga o se vaega tele, e masani lava i auala taʻavale.

O fea la e mafai ona tatou fa'aogaina ai alavai e ese mai auala ta'avale?

O fea e mafai ona ou fa'aogaina ai le alavai?
Patios
Fa'ato'a vaita'ele
Fa'ato'aga
Ala savali
malae tenisi
malae tapolo
Loto paka

Vasega alavai fa'atatau ile Vasega B ma fa'ase'e lelei

Uta Fautuaga Fautuaga
E pei lava o so'o se vaifofo alavai e nonofo ai, e na'o le mamafa tele e mafai ona taulimaina e alavai a'o le'i fa'amau i lalo o le mamafa.Ia mautinoa e filifili le fa'avasegaga o uta sa'o mo lau talosaga.

tala fou (2)

tala fouO le tele o mea e nonofo ai o le vasega B fa'amauina mo le saoasaoa i lalo ole 20 maila ile itula.

Fautuaga Fuafuaga Fa'atatau o le Alavai Alavai

5 Fa'amanuiaga o le alavai alavai

1. Faigofie ona tausia
2 .Tagata fofo umi mo le aveesea o vai
3. Puleaina le tafe o le vai pe a uma timuga mamafa
4. Fa'aitiitia le tafia o le palapala
5 .Customizable mo le tele o talosaga

Fa'apipi'i alavai

1. O le alavai faavae eli alavai alavai gafatia gafatia e faatatau tonu i le fausiaina o alavai faavae alavai.O le alavai o lo'o iai ni mea e mana'omia e ave ai uta e tatau ona fa'anofo i luga o se fa'avae sima e tutusa le lapopo'a.
2. Liligiina le faavae o le alavai faavae.O le sima sima e faʻaaogaina e sasaa ai le faavae o le alalaupapa faʻavae e fetaui ma le tele o manaʻoga o le fua faʻatatau.
3. Fa'ata'atia o se alavai (vaivai e aoina ai le vai) O le mataupu faavae o le fa'ata'atiaina o se alavai (vaivai e aoina ai le vai) o le tu'uina muamua lea o se vai e aoina ai (po'o se alavai) i le alavai o le alavai.
4. Liligi le sima mo le itu apaau ole alavai ma vai lelei.
5. Suavai togafitiga o le su'isu'i su'isu'i o le fa'alava alavai fa'afeso'ota'i Afai e tatau ona matua'i susu le alavai, e fautuaina e fa'aoga le fa'amaufa'ailoga e le susu e fa'aoga tutusa i le su'isu'i o le va'aiga alavai lata ane (pe a uma le fa'aoga, le fa'amaufa'ailoga sili atu. i le su'isu'i su'isu'i e tatau ona fa'amama , A leai o le a a'afia ai le galuega alavai).
6. Aʻo leʻi faʻamamaina le tino o le alavai ma le faʻapipiʻiina o alavai faʻapipiʻi, e tatau ona aveese le ufiufi o alavai ma le ufiufi o le vaieli, ma e tatau ona faʻamama ma le faʻaeteete le otaota i totonu o le alavai ma le vaieli.A uma ona faʻamaonia e le o faʻalavelave le tino o le alavai, toe tuʻu le ufiufi ma faʻamau.

O le fa’aogaina tatau o alavai e le gata ina fa’amautu ai le vai o le alatele i taimi o timuga mamafa, e fa’amautinoa ai le saogalemu o ta’avale ma tagata savavali, ae fa’amama le auala.O le palapala i totonu o le alavai o le a le tumau, o meaola ninii o le a pala ma fai le manogi, e oo lava i le alavai teuteu e mafai foi ona avea ma se vaaiga matagofie i totonu o le taulaga.


Taimi meli: Mati-07-2023